Dette er mere et princip end det er en opskrift.

Du synes måske det er lidt bøvlet med alle de gryder, stormkøkken, pande osv.

Vil du gøre det ultra simpelt er løsningen mad på pind.

Det er virkelig simpelt – da der blot er tale om de grillspyd du kender fra supermarkedet eller terassegrillen derhjemme, bare i størrelse xl og på en hjemmesnittet pind.

 

Du tager simpelthen den samme pind som du ville bruge til snobrød og snitter den spids og tynd i enden.

Sætter dine foretrukne råvarer på spydet – i størrelser der bliver færdige på nogenlunde samme tid.

Lav et godt bål og steg dit spyd  i 15 -20 minutter over gløderne – ikke så mange dikkedarer.

 

Mulige råvarer:

Kalkun i store tern,  svinemørbrad skåret i små bøffer, kyllinge inderfilet, gode pølser, eller luxusudgaven med godt oksekød i tern.

Peberfrugt, små tomater, løg, hele champignon, squash, aubergine mv.  Pensl med lidt olie – en lille grankvist er en super pensel.

Alt kan forberedes hjemmefra i bokse/poser – så det er til at have med at gøre.

Husk lige god hygiejne og ingen jordbakterier på kødet når spyddet samles.

Men bortset fra det bliver det ikke lettere – ud i skoven, find en pind, lav et bål.

Afsted med dig og tag endelig et par børn med …. de vil elske konceptet.

 

 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *