Når man er på tur må maden godt være både let og lækker.  Denne opskrift udemærker sig ved at den kan laves i een pande – og alle ingredienser kan holde sig udenfor køl i flere dage.

Rancheros Huveros til 2 sultne voksne

1 Stort Grofthakket Løg
2 Fed finthakket hvidløg
1 Chilli i tynde skiver – alm rød
1 Dåse hakkede tomater
1 Dåse bønner
Olivenolie
Spidskommen
Oregano
Salt
4 æg
1 Lime
Koriander (kan udelades eller erstattes af anden grøn krydderurt)

I en pande eller gryde med en pæn stor overflade svitses løg, hvidløg og chilli i et par minutter.
Tomater + Bønner tilsættes
Derefter krydderierne

Kog din bønne/tomatsovs godt igennem 5-10 minutter.
Lav 4 fordybninger i blandingen og slå et æg ud i hver.

Skru helt ned for varmen så retten akkurat simrer i kanten og væbn dig med tålmodighed.

Når æggene har den konsistens du ønsker, drysses retten med frisk koriander og dryppes med lime.

Du kan tjekke fremgangsmåden i denne Video – produceret af Trækstikket i Sverige 🙂

 

Til retten kan anbefales en Jernpande men den kan også laves i en bålgryde eller på Trangia


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *